Bijbelgesprekskring

Voor deze kring nodigen we van harte alle gemeenteleden uit boven de 40 jaar. We komen bij elkaar in Kerkheem en beginnen om 20.00 uur.

Het bezoeken van deze kring kan uw geestelijke kennis verrijken, een middel zijn om tot geloof te komen in de Heere Jezus of uw geloof te verdiepen en zekerheid te krijgen. We zien uit naar de zegen en nabijheid van de Heere, opdat het Woord vruchtbaar zal zijn in het leven van ons persoonlijk en in de gemeente als geheel. Hartelijk welkom! Ds. A. Bloemendal hoopt de Bijbelgesprekskring te leiden.

De kringavonden zijn D.V. in dit seizoen op:

okt 26 @ 20:00

We hebben vorige keer een begin gemaakt met de geschiedenissen van de profeet Elisa en gelezen hoe hij werd geroepen om opvolger te worden van Elia. Een bron van bezinning over de vraag wat het betekent om de Heere Jezus te volgen. ‘Ons wordt niet een mantel toegeworpen, maar wel het woord van Jezus: Volg Mij!.
Donderdag 26 oktober gaan we verder met hoofdstuk 2: ‘de God die wij geloven’. Aan de orde komt daarin ook die indrukwekkende en huiveringwekkende geschiedenis van die 42 kinderen die door beren worden verscheurd. Wie ís de God van de Bijbel?
We zien weer uit naar de volgende avond: 20.00 uur in Kerkheem. Hartelijk welkom!

ALGEMENE INFORMATIE

nov 23 @ 20:00