Bijbelgesprekskring

Wat is het goed om ook in de week als gemeenteleden samen te komen om de Bijbel te openen en daardoor verrijkt te worden.  Daarom hebben wij de zogenaamde Bijbelgesprekskring waarvoor alle gemeenteleden boven de 40 jaar uitgenodigd worden. We komen bij elkaar in Kerkheem en beginnen om 20.00 uur.

Op deze avonden zullen wij samen een Bijbelgedeelte behandelen, wat we in overleg doen. Na schriftlezing, zingen en gebed wordt er een (korte) inleiding gehouden, waarna we aan de hand van vragen in gesprek gaan met elkaar. Daarbij is het juist de bedoeling dat we elkaar “geestelijk” leren kennen en mogen ervaren dat de Heilige Geest ons (voor het eerst, of opnieuw) vernieuwt en gebouwd mogen worden in het geloof! Daarom wordt iedereen boven de 40 verwacht, want zonder dat levende Woord van God kunnen we niet en daarbij hebben wij elkaar nodig. Br. Budding hoopt dit seizoen de Bijbelgesprekskring te leiden. Allemaal uitgenodigd!

De kringavonden zijn D.V. in dit seizoen op:

nov 22 @ 20:00

Het winterwerk staat weer voor de deur. Wat is dan geweldig dat we als gemeente ook in de week weer samen mogen komen rond het woord van God. Om niet alleen elkaar te ontmoeten, maar om samen verdiept en verrijkt te worden door de Heere zelf. Hij wil spreken door Zijn woord en Geest. Iedereen van 40 jaar en ouder wordt van harte uitgenodigd om te komen. We nodigen u en jullie allemaal uit voor de eerste keer op 4 oktober om 20.00 uur in Kerkheem. Ik hoop op deze avond een inleiding te houden over een onderwerp, waarna we aan de hand van de vragen in gesprek gaan met elkaar. Op de eerste avond neem ik een aantal bijbelstudieboekjes mee, waarbij we in overleg met elkaar zullen kijken welk boekje we gaan behandelen. Ook wil ik met jullie het verloop van de avond bespreken, waarover ik wel een idee heb, maar wat ik graag in overleg met jullie als groep wil doen. Ik hoop van harte op een goede opkomst en zie uit naar gezegende avonden! Hierbij nog even de data op een rij, dan zijn die alvast te noteren in de agenda: 4 oktober, 18 oktober, 8 november, 22 november, 6 december, 17 januari , 31 januari, 14 februari, 28 februari, 14 maart, 28 maart. Allemaal hartelijk welkom!

dec 6 @ 20:00

jan 17 @ 20:00