Bijbelgesprekskring

Voor deze kring nodigen we van harte alle gemeenteleden uit boven de 40 jaar. We komen bij elkaar in Kerkheem en beginnen om 20.00 uur.

Het bezoeken van deze kring kan uw geestelijke kennis verrijken, een middel zijn om tot geloof te komen in de Heere Jezus of uw geloof te verdiepen en zekerheid te krijgen. We zien uit naar de zegen en nabijheid van de Heere, opdat het Woord vruchtbaar zal zijn in het leven van ons persoonlijk en in de gemeente als geheel. Hartelijk welkom! Ds. A. Bloemendal hoopt de Bijbelgesprekskring te leiden.

De kringavonden zijn D.V. in dit seizoen op:

jan 18 @ 20:00

Donderdag 18 januari is het zover, dan gaan we weer verder op de kring met de geschiedenissen van Elisa. Dit keer staat 2 Koningen 6 op de rol. We kunnen nadenken over de strijd die het volk Israël in die tijd en in onze tijd heeft te voeren, maar ook over de strijd waaronder wij hebben te lijden en de middelen om die daadwerkelijk te kunnen voeren.
Iedereen weer hartelijk welkom, ook al zou het voor de eerste keer zijn dit winterseizoen. We beginnen zoals gebruikelijk rond de klok van achten in Kerkheem.

feb
feb 1 @ 20:00