Jongerenpastoraat "Teen's point"

Gelukkig mogen we ons als gemeente rijk gezegend weten met een grote groep jongeren die trouw de diensten bezoekt en ook doordeweeks actief zijn in het kerkelijk leven. Daarbij is het van groot belang dat onze jongeren zich gehoord voelen en met hun vragen terecht kunnen. Dat kunnen vragen zijn over God, de Bijbel en de kerk. Maar dat kunnen ook diepe levensvragen zijn, waarbij je misschien worstelt met je identiteit of spanningen in je leven van jezelf of binnen het gezin waarin je opgroeit. Daarom willen wij als gemeente jou een veilige plek bieden, waarbij je in vertrouwen een gesprek kunt voeren, zonder dat je het gevoel hebt be- of veroordeeld te worden. Loop je met zulke vragen? Neem gerust contact op met  Br. Budding die (als het moet) dag en nacht bereikbaar is: Je kunt hem bellen of appen onder nummer: 06-53604446 of mailen ksbudding@gmail.com. Boven alles hopen we dat je als jongere ervaart wat het is om in een christelijke gemeente geboren te zijn en / of op te groeien. Dat je een openheid ervaart waar je letterlijk al je vragen kunt delen en zo de trouwe Hand van de Heere God mag ervaren. Hij geeft mensen die om je heen willen staan en jou willen leiden naar de Heere Jezus. Bij Hem kun je altijd terecht! 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Br. Kees Budding (06-53604446) ksbudding@gmail.com

Klarinda van de Vliert kdvdvliert@hotmail.com

Arjan van de Vliert (jeugdouderling) (06-22983375) arjan@bouwbedrijfvandevliert.nl