Mannenvereniging

Alle mannenbroeders worden hierbij uitgenodigd om eens in de 14 dagen op donderdagavond van 19.45 tot 21.45 bijeen te komen in zaal 2 van Kerkheem. Onder leiding van onze voorzitter (momenteel vacant), verdiepen we ons in Gods Woord om daarin de weg naar de Heere Jezus te vinden, zoals Hij Zelf zegt in Johannes 5: 39: “Onderzoekt de Schriften; want gij meent in dezelve het eeuwige leven te hebben; en die zijn het, die van Mij getuigen”. Als handleiding maken we gebruik van de Bijbelstudies van het maandblad “De Hervormde Vaan”. Het orgaan van de Bond van Hervormde Mannenverenigingen op Gereformeerde Grondslag. De Heere geve ons een gezegend seizoen. Dat het alles zal mogen zijn tot Zijn eer en tot heil voor ons. We zien uit naar de ontmoeting met onze oude en ook nieuwe leden. Een ieder is hartelijk welkom, en kom gerust eens vrijblijvend kijken. Voor meer informatie: dhr. G. van Beek, Hoofdweg 224, telefoon 572238.

16 november*: Ds. A. Bloemendal, ‘Bidden met Mozes’, Maranathakerk Veenendaal.
25 januari*: Ds. A. P. Voets, ‘Gods Vaderlijke kastijding’, Maranathakerk Scherpenzeel.
22 maart*: Ds. L. Hak, ‘De Zaligsprekingen’, Hervormde kerk, Ijzendoorn.

De samenkomsten in Kerkheem staan vermeld in de onderstaande agenda:

jan 25 @ 19:45 – 21:45

De tweede bijeenkomst van de mannenvereniging in 2018 is een regiovergadering. Op donderdag 25 januari willen we met zijn allen naar Scherpenzeel gaan, de Maranathakerk. Daar hoopt onze oud-voorzitter dominee Voets een inleiding te verzorgen met als thema ‘Gods vaderlijke kastijding’. Het bestuur hoopt veel Ederveense mannen te kunnen begroeten deze avond.

feb
feb 8 @ 19:45 – 21:45