Ouderencontactmiddag

Voor de ouderen wordt een achttal middagen georganiseerd. Deze zijn bedoeld voor onderling contact en voor het samen luisteren naar Gods Woord, dat nooit oud wordt. Afwisselend houdt de predikant of de pastoraal werker een meditatie en heeft ook de leiding. Doorgaans is er tevens een gast aanwezig, die een boeiend onderwerp verzorgt met behulp van een PowerPoint presentatie of iets dergelijks. Over vervoer naar Kerkheem hoeft niemand in te zitten. Daarvoor kunt u terecht bij Ans Nijburg 0318-573411 of 0645716582. Zij zal zorgen voor vervoer. De middagen beginnen om half 3. Alle ouderen zijn van harte welkom.

In mei gaan we een dagje uit. Dan maken we een gezellige (bus)tocht langs bezienswaardigheden in ons land.

We hopen elkaar te ontmoeten op: