Ouderencontactmiddag

Voor de ouderen wordt een achttal middagen georganiseerd. Deze zijn bedoeld voor onderling contact en voor het samen luisteren naar Gods Woord, dat nooit oud wordt. Afwisselend houdt de predikant of de pastoraal werker een meditatie en heeft ook de leiding. Doorgaans is er tevens een gast aanwezig, die een boeiend onderwerp verzorgt met behulp van een PowerPoint presentatie of iets dergelijks. Over vervoer naar Kerkheem hoeft niemand in te zitten. Daarvoor kunt u terecht bij Ans Nijburg 0318-573411 of 0645716582. Zij zal zorgen voor vervoer. De middagen beginnen om half 3. Alle ouderen zijn van harte welkom.

In mei gaan we een dagje uit. Dan maken we een gezellige (bus)tocht langs bezienswaardigheden in ons land.

We hopen elkaar te ontmoeten op:

okt 25 @ 14:30

Na de fijne eerste bijeenkomst op 27 september jl. volgt nu op woensdag 25 oktober de tweede ouderencontactmiddag!
Tijdens de eerste bijeenkomst hebben we Grada Lourens en Tonnie Jansen bedankt voor de vele jaren van goede zorg en inzet voor de ouderencontactmiddag. Met Walther en Ria Zwart mochten we een nieuw team verwelkomen: zij zullen het stokje overnemen. Maar we weten dat vele handen maken licht werk maken, dus als we elkaar helpen dan komt het helemaal goed!
Na de meditatie door Kees Budding zal een spreker uit onze gemeente over een interessant onderwerp komen vertellen.
Iedereen van harte uitgenodigd, we hopen op een mooie opkomst, diegene die de eerste keer niet aanwezig konden zijn worden hierbij ook van harte uitgenodigd! We starten om 14.30 uur, de koffie staat klaar. Mocht vervoer een probleem zijn dan kunt u even bellen met Ans Nijburg 0318-573411!

ALGEMENE INFORMATIE
Voor de ouderen wordt een achttal middagen georganiseerd. Deze zijn bedoeld voor onderling contact en voor het samen luisteren naar Gods Woord, dat nooit oud wordt. Afwisselend houdt de predikant of de pastoraal werker een meditatie en heeft ook de leiding. Doorgaans is er tevens een gast aanwezig, die een boeiend onderwerp verzorgt met behulp van een PowerPoint presentatie of iets dergelijks. Over vervoer naar Kerkheem hoeft niemand in te zitten. Daarvoor kunt u terecht bij diaken Bert van de Vendel. Zijn telefoonnummer is: 0318-572992 of 06-12932204. Hij zal zorgen voor een taxi. De middagen beginnen om half 3. Alle ouderen zijn van harte welkom.

nov 29 @ 14:30

dec 20 @ 14:30