FORGOT YOUR DETAILS?

Vrouwenontmoetingsochtend

Zin om, tussen alle dagelijkse taken door, bezig te zijn  met de Bijbel? Samen met andere vrouwen? Dat kan op de Vrouwenontmoetingsochtend. Deze ochtend ben je bezig met Gods woord en met vraagstukken over het christenzijn in het dagelijkse leven. Het is een ochtend waar je van en met elkaar leert. Er is een veilige omgeving om open te zijn, om persoonlijke dingen ook te delen met elkaar. We beginnen met koffie, we zingen en bidden samen. De werkgroep bereidt de studie voor.  En in groepjes praten we verder over de studie. Onze ervaring is dat het fijne en gezegende ochtenden zijn. Naast het bezig zijn met ons geloofsleven is er ook ruimte voor sociaal contact. Tijdens de ochtenden worden we bemoedigd en versterkt door elkaar. Op één van de ochtenden wordt er een spreekster/spreker uitgenodigd om ons wat te vertellen over een bepaald onderwerp. Verder wordt er ook één creatieve ochtend georganiseerd. Zet onderstaande ochtenden vast in de agenda, want voor je het weet zijn de dagen al weer opgevuld met al onze dagelijkse taken. U/jij bent dus van harte welkom, neem gerust ook andere vrouwen mee. Voor kinderen tot 4 jaar is er oppas. Mogen we uitkijken naar uw/jouw komst? Voor meer informatie: Evelien de Koning (tel. 0318-574417)

apr
18
wo
Vrouwenontmoetingsochtend
apr 18 @ 10:00

21 maart is het weer zo ver….traditiegetrouw een creatieve ochtend. Na een flink koude voorjaarsvakantie is het tijd om de lente in huis te halen. Als je nou denkt, ik ben helemaal niet creatief…laat het je niet weerhouden om toch te komen. Dit stukje kan iedereen maken. En zeker met de hulp van anderen komt het goed. En een gezellige ochtend, met vrouwen onderling, is toch ook belangrijk!
Je hoeft niets mee te nemen dan alleen maar goede zin. De kosten zijn €10 p.p. dit graag contant (en gepast) mee nemen.
Opgeven is niet verplicht, maar mag wel via: vrouwenontmoetingsochtend@hotmail.com.
Het geeft ons een indicatie met hoeveel jullie hopen te komen. Maar heb je je niet opgegeven en je bedenkt de 21e ’s ochtends dat je er toch wel zin in hebt…schroom niet, kom gerust. Neem gezellig je moeder, zus, buurvrouw, vriendin, etc. mee. Onze ochtenden zijn geheel vrijblijvend.
De koffie staat vanaf 9.30 uur weer klaar. Er is oppas voor kinderen tot 4 jaar. Hopelijk tot woensdagochtend 21 maart.

TOP