Youth Alpha

De Youth Alpha cursus is een laagdrempelige cursus special voor jongeren tussen de 16 -21 jaar. Deze cursus duurt 6 weken en gaat in op de basis onderwerpen van het christelijk geloof. Het biedt jongeren op een gezellige, ongedwongen manier de mogelijkheid om kennis te maken met de Bijbel of zich erin te verdiepen. Thema’s die aan de orde komen zijn:

- Wie is Jezus?
- Waarom moest jezus lijden en sterven?
- Hoe kan ik zeker zijn van mijn geloof?
- Hoe kan ik bidden en Bijbel lezen?
- Hoe God ons leven leidt.

We beginnen de avonden met een maaltijd, zodat we elkaar beter leren kennen. Spreekt jou dit aan? Dan kun je in het voorjaar van 2018 aan deze cursus deelnemen. Het is mogelijk en fijn als je ook anderen meeneemt! Iedereen, zowel kerkelijk meelevend als niet kerkelijk is welkom! Enkele weken voor de start van de cursus zal bekend gemakt worden op welke dat dit zal gaat plaatsvinden en hoe je jezelf kunt opgeven. We hopen weer op de start van een nieuwe cursus! Voor inlichtingen kunnen jullie terecht bij:

Wim Gerritse (gerritse@solcon.nl) of 0318-845142, Henrieke Methorst en Hilda van de Weerd.