FORGOT YOUR DETAILS?

Jongensclub Samuel

Dit winterseizoen zijn wij weer op zoek naar jongens van groep 7 en 8 van de basisschool, met wie we leuke en gezellige clubavonden willen houden. Wat is nu zo leuk aan onze avond?

Samen bezig zijn met spellen. Zoals poolbiljart, darten, tafeltennis, tafelvoetbal, enz.; maar ook bijv. sporten in de gymzaal, voetbal, trefbal. Dit wordt altijd gedaan tijdens het tweede deel van onze avond.
Wat gebeurt er tijdens het eerste deel? We openen de avond met het zingen van een psalm of lied. Daarna beginnen we de avond samen met gebed. We lezen een gedeelte uit de Bijbel, waarbij het Bijbels thema ons wordt aangereikt door de HGJB. De HGJB heeft deze thema's speciaal voorbereid voor de jeugd (groep 7 en 8) van onze samenleving. Dit gebeurt d.m.v. het boekje 'Clik'.

Jouw clubavonden worden op vrijdagavond gehouden in De Brug van 19.00 uur tot 20.30 uur.

De eerste is op D.V. vrijdag 29 september. De contributie voor het seizoen bedraagt €17,50 (te betalen bij aanvang van het seizoen). We hopen dat wij als leidinggevenden veel oude en nieuwe leden welkom kunnen heten op onze eerste clubavond.

De club wordt gegeven door: Gert Methorst, Kees Simonsz, Rob Hendriksen en Wim Gerritse.

Voor verder informatie kun je terecht bij Gert Methorst (tel. 573248) of Kees Simonsz (tel. 574208).

TOP