8.2 Mannenvereniging

Alle mannen worden hierbij uitgenodigd om eens in de 14 dagen op donderdagavond, van 19.30 tot 21.30, bijeen te komen in zaal 2 van Kerkheem. Onder leiding van voorzitter Gradus van Beek en de overige bestuursleden, verdiepen we ons in Gods Woord om daarin de weg naar de Heere Jezus te vinden, zoals Hij Zelf zegt in Johannes 5: 39: “Onderzoekt de Schriften; want gij meent in dezelve het eeuwige leven te hebben; en die zijn het, die van Mij getuigen”. Als handleiding maken we gebruik van de Bijbelstudies van het maandblad “De Hervormde Vaan”. Het orgaan van de Bond van Hervormde Mannenverenigingen op Gereformeerde Grondslag. De Heere geve ons een gezegend seizoen. Dat het alles zal mogen zijn tot Zijn eer en tot heil voor ons. We zien uit naar de ontmoeting met onze oude en ook nieuwe leden. Een ieder is hartelijk welkom, en kom gerust eens vrijblijvend kijken.

Voor meer informatie: dhr. G. van Beek, Hoofdweg 224, telefoon 572238

jan 23 @ 19:45 – 21:45

De eerstvolgende vergadering van de mannenvereniging staat gepland voor donderdag 23 januari. Deze avond is er echter een streekvergadering in Veenendaal. Daar willen gezamenlijk heen als vereniging. Dr. M. van Campen houdt een lezing met als thema ‘signalen van de eindtijd’. Een interessante spreker met een actueel thema. De avond is in gebouw Maranatha en start om 19.45 uur. Voor de mannen die samen met de auto naar Veenendaal willen, is 19.15 uur het verzamelmoment, en wel bij Kerkheem.

feb
feb 6 @ 19:45 – 21:45