FORGOT YOUR DETAILS?

6.6 Tienerclub Krith

Ook dit seizoen gaan we weer vol energie van start met onze clubavonden. Zit je in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs? Dan ben je van harte welkom om mee te doen! We beginnen de avond altijd met een Bijbelgedeelte en hebben het daarbij over dingen die in jullie leven belangrijk zijn aan de hand van de Bijbel. Denk niet dat je hierbij in je luie stoel kan blijven zitten, want dit zijn interactieve Bijbelstudies, waarbij dus juist van jullie kant ook wat wordt verwacht. Daardoor is het wel alles behalve saai!

Daarna is er pauze met fris en lekkers. Het laatste gedeelte van de clubavond doen we lekker relaxed. We gaan bijvoorbeeld zwemmen, darten, buksschieten, naar de gymzaal, een spel spelen, chillen op de bank en hebben af en toe een aparte jongens- en meidenavond.

Kom gezellig langs op de clubavonden van 19.00 uur tot 21.00 uur op vrijdagavond! De eerste avond van het seizoen is op vrijdag 4 oktober 2019, de uitnodiging hiervoor ontvang je in september. De contributie bedraagt €20,- voor het hele seizoen, dit wordt aan het begin op de eerste avond betaald.

Aan het einde van het seizoen gaan we weer op kamp!!

Heb je vragen? Geen uitnodiging gehad? Bel of app dan gerust! Cees van Doorn (06-46422128), Corina Bakker (06-22646739), Johannes Prins, Jaap Beek en Linda Berends. Zoek ons op via facebook of mail naar clubkrith@hotmail.com

TOP