FORGOT YOUR DETAILS?

6.6 Tienerclub Krith

Ook dit seizoen gaan we weer vol energie van start met onze clubavonden. Zit je in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs? Dan ben je van harte welkom om mee te doen.

We beginnen elke clubavond met een Bijbelstudie. We hebben het daarbij over dingen die in jullie leven belangrijk zijn en tegelijkertijd ontdekken en verdiepen we ons in het christelijk geloof. Denk maar niet dat je hierbij in je luie stoel kan blijven zitten, want dit zijn interactieve Bijbelstudies, waarbij dus iets van jou kant wordt verwacht, daardoor is het alles behalve saai!

Na het Bijbelgedeelte is er pauze met fris en lekkers. Het laatste gedeelte van de clubavond doen we lekker relaxed. We gaan bijvoorbeeld zwemmen, darten, buksschieten, naar de gymzaal, een spel spelen en af en toe hebben we een aparte jongens,- en meidenavond.

Kom gezellig langs op vrijdagavond van 19.00u tot 21.00u op de zolder van Kerkheem. De eerste avond van dit seizoen is op vrijdag 8 oktober 2021. Je kunt je hiervoor aanmelden door een appje te sturen naar Linda Berends (0628538518). De contributie bedraagt € 20,- voor het hele seizoen, dit wordt aan het begin op de eerste avond betaald.

 

Heb je vragen? Bel of app dan gerust!

 

Linda Berends (0628538518), Gerard Willemsen, Jacco de Lange, Klarinda van de Vliert, en Jonathan & Tessa Breen.

 

TOP