4.3c Aangepaste diensten

Twee keer per jaar wordt er een aangepaste dienst voor Anders Begaafden gehouden. Hiervoor worden ze uitgenodigd uit onze eigen gemeente en de omliggende gemeenten. Het is regel dat deze dienst altijd op de eerste zondag in maart en oktober wordt gehouden tijdens de avonddienst. De data voor de aangepaste diensten zijn: 6 oktober 2019 en 1 maart 2020.

We vinden het fijn als we bij elkaar zitten tijdens de dienst. Hiervoor worden vanaf nu twee rijen stoelen gereserveerd. We stellen het op prijs als u hier gehoor aan wilt geven. Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken. U bent welkom! We kijken uit naar u!

jul
Ds. A. Bloemendal – Ederveen
jul 19 @ 09:30
Ds. Joz. A. de Koeijer – Ermelo
jul 19 @ 18:30
Sing-out
jul 19 @ 20:00

Zondagavond 19 juli organiseren we na de avonddienst, omstreeks 20.00 uur,  een Sing Out op het plein achter de kerk. Onder begeleiding van enkele muzikanten en zangers willen we spontaan mooie liederen tot Gods eer zingen. Liedboeken worden uitgereikt, heb je er één neem hem dan mee!

We willen dit coronaproef doen met voldoende afstand tot elkaar. Ben je niet fit of verkouden of behoor je echt tot de risicogroepen laat dan (helaas) verstek gaan.

Het kan zijn dat ontwikkelingen in de komende periode nog veranderingen kunnen aanbrengen in hetgeen we nu voor ogen hebben, daarom willen we via de site en de kerk-app in de week voorafgaand aan de Sing Out verdere informatie verstrekken.

jul
Prop. E. Meijer – Ermelo