4.3c Aangepaste diensten

Twee keer per jaar wordt er een aangepaste dienst voor Anders Begaafden gehouden. Hiervoor worden ze uitgenodigd uit onze eigen gemeente en de omliggende gemeenten. Het is regel dat deze dienst altijd op de eerste zondag in maart en oktober wordt gehouden tijdens de avonddienst. De data voor de aangepaste diensten zijn: 7 oktober 2018, 3 maart 2019.

We vinden het fijn als we bij elkaar zitten tijdens de dienst. Hiervoor worden vanaf nu twee rijen stoelen gereserveerd. We stellen het op prijs als u hier gehoor aan wilt geven. Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken. U bent welkom! We kijken uit naar u!

aug
Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Bediening Heilige Doop
aug 25 @ 09:30
Ds. H. Russcher – Veenendaal
aug 25 @ 18:30
Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Afsluiting VBW
sep 1 @ 09:30
Koffiedrinken na de dienst
sep 1 @ 11:00

Na de morgendienst weer gelegenheid om met elkaar koffie te drinken in kerkheem. Een mooie gelegenheid om met elkaar bij te praten of nader kennis te maken. Allen van harte welkom en in het bijzonder de recent ingekomen gemeenteleden.

Ds. A. Bloemendal – Ederveen
sep 1 @ 18:30
Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Voorbereiding Heilig Avondmaal
sep 8 @ 09:30
Ds. P.D. Teeuw – Moordrecht
sep 8 @ 18:30
di
Uitgifte collectebonnen
sep 10 @ 18:45 – 19:45

De collectebonnen worden uitgegeven in zaal 1 van “Kerkheem” van 18.45 uur tot 19.45 uur.
De eerstvolgende uitgiftedatum is 14 mei 2019. Daarnaast zijn collectebonnen te bestellen via de website: www.hervormdederveen.nl.

za
Bezinningsavond Heilig Avondmaal
sep 14 @ 19:00

We herinneren elkaar aan het uur van bezinning op zaterdagavond, voorafgaand aan de avondmaalszondag, D.V. 9 maart. Het is fijn wanneer u of jij een lied, gedicht of iets anders hebt om op te geven of voor te dragen. Inbreng van de kant van de gemeente wordt zeer gewaardeerd. Van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, aanvang om 19.00 uur in de kerkzaal.
Willen we zegen ontvangen uit de tekenen van brood en wijn, dan is het toch wel belangrijk om ons extra te bezinnen op dat heerlijke wonder van Christus’ vernedering aan het kruis voor onze zonden.

Op zaterdagavond, voorafgaand aan de avondmaalszondag, zal er een moment van bezinning zijn op de viering van dit sacrament. Het is fijn wanneer u of jij een lied, gedicht of iets anders hebt om op te geven of voor te dragen. Inbreng van de kant van de gemeente wordt zeer gewaardeerd. Van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, aanvang om 19.00 uur in de kerkzaal.

Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Heilig Avondmaal
sep 15 @ 09:30