4.3c Aangepaste diensten

Twee keer per jaar wordt er een aangepaste dienst voor Anders Begaafden gehouden. Hiervoor worden ze uitgenodigd uit onze eigen gemeente en de omliggende gemeenten. Het is regel dat deze dienst altijd op de eerste zondag in maart en oktober wordt gehouden tijdens de avonddienst. De data voor de aangepaste diensten zijn: 4 oktober 2020 en 7 maart 2021.

We vinden het fijn als we bij elkaar zitten tijdens de dienst. Hiervoor worden vanaf nu twee rijen stoelen gereserveerd. We stellen het op prijs als u hier gehoor aan wilt geven. Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken. U bent welkom! We kijken uit naar u!

zo
Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Voorbereiding Heilig Avondmaal
nov 29 @ 09:30
Zondagsschool
nov 29 @ 14:00 – 15:00
Prop. A.N.J. Scheer, Huizen
nov 29 @ 18:30
di
Uitgifte collectebonnen
dec 1 @ 18:45 – 19:45

De collectebonnen worden uitgegeven in zaal 1 van “Kerkheem” van 18.45 uur tot 19.45 uur.

Daarnaast zijn collectebonnen te bestellen via deze link.

Censura Morum
dec 1 @ 19:30 – 20:00

We beraden ons nog op de wijze waarop de viering van het Heilig Avondmaal in de gegeven omstandigheden zal kunnen plaatsvinden. De Avondmaalszondag staat gepland voor zondag 6 december. In verband hiermee zal er D.V. dinsdag 1 december censura morum gehouden worden. Dit zal plaatsvinden om 19.30 in de consistorie van de kerk.

Dameskrans
dec 1 @ 20:00 – 22:00

Onze krans komt één keer per twee weken bijeen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Kerkheem zaal 1. Er wordt gebreid, genaaid, geborduurd, enz.; allemaal voor de kerk. Vele kleintjes maken één grote. Voor meer informatie kunt u bellen naar: Mw. E. van de Weerd -Lourens (tel. 572112) of Mw. H. Veldhuizen – Hendriksen (tel. 572758).

Huisbijbelkring (HBK1)
dec 1 @ 20:30

Dinsdagavond 17 november hopen we bij elkaar te komen op de zolder van Kerkheem om weer verder te gaan met Bijbelstudie over hoofdstuk 5: Wie ben ik in Christus,

uit het boek Basislesssen Geestelijke Groei.

De boodschap voor deze studie is zitten, wandelen en standhouden.

Het mag ons bemoedigen om in de ‘geestelijke oorlog’ met Christus te overwinnen.

U/jij bent ook welkom deze avond te komen!!

Bel of app 0620781191

do
Bijbelgesprekskring (Donderdag)
dec 3 @ 20:00

Zoals afgelopen zondagochtend is afgekondigd kan de Bijbelgesprekskring van donderdag 19 november helaas niet doorgaan. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om samen te komen. De volgende avond is op D.V. donderdag 3 december. Deze lijkt vooralsnog door te gaan, maar informatie daarover volgt nog.

Hartelijke groet,

Br. M. Bos

Wat weet u van Nehemia? Wie was hij en waar gaat het Bijbelboek over?

Misschien weet u op deze vragen gelijk het antwoord. Dan hebt u al de nodige kennis opgedaan. Toch kan het ook zomaar zijn dat u nog niet zoveel over hem weet. Hoe het ook zij: u bent dit seizoen van harte welkom op de Bijbelgesprekskring. Iedereen is uitgenodigd! Wat is het mooi om samen met elkaar de Bijbel te bestuderen. Juist dan leren we de Heere God beter kennen.

Dit jaar behandelen we dus het Bijbelboek Nehemia. Nehemia is een boek waarin veel praktische thema’s naar voren komen. De kennis die we deze avonden opdoen zullen we proberen te verbinden aan de praktijk van alledag.

Op D.V. Donderdag 8 oktober is onze eerste avond. Om 20.00 beginnen we. Helaas gaat het dit jaar wel wat anders als voorgaande jaren. Vanwege het corona-virus is het namelijk de bedoeling dat u zich van tevoren aanmeldt. Dit kunt u doen door naar mij te bellen of door een bericht te sturen naar mijn emailadres.

Ik hoop dat we mooie en gezegende momenten met elkaar mogen hebben. Juist in deze periode is het belangrijk om als gemeente samen te komen! We streven ernaar om dit op een veilige wijze te doen. Hopelijk tot 8 oktober!

Hartelijke groeten,
Br. M. Bos.
– 0611891219
maurits_bos@hotmail.com

za
Bezinningsavond Heilig Avondmaal
dec 5 @ 19:00

Op zaterdagavond, voorafgaand aan de avondmaalszondag, zal er een moment van bezinning zijn op de viering van dit sacrament. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden; bij het binnenkomen kunt u zich wel registreren.

Het is fijn wanneer u of jij een lied, gedicht of iets anders hebt om op te geven of voor te dragen. Inbreng van de kant van de gemeente wordt zeer gewaardeerd. Van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, aanvang om 19.00 uur in de kerkzaal.

zo
Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Heilig Avondmaal