4.3c Aangepaste diensten

Twee keer per jaar wordt er een aangepaste dienst voor anders begaafden gehouden. Hiervoor worden ze uitgenodigd uit onze eigen gemeente en de omliggende gemeenten. Het is regel dat deze dienst altijd op de eerste zondag in maart en oktober wordt gehouden tijdens de avonddienst. De data voor de aangepaste diensten zijn: 3 oktober 2021 en 6 maart 2022.

We vinden het fijn als we bij elkaar zitten tijdens de dienst. Hiervoor worden vanaf nu twee rijen stoelen gereserveerd. We stellen het op prijs als u hier gehoor aan wilt geven. Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken. U bent welkom! We kijken uit naar u!

do
Mannenvereniging
feb 2 @ 19:45 – 21:45

De mannenvereniging hoopt donderdagavond 2 februari weer te vergaderen. We komen dan vanaf 19.30 uur bijeen in basisschool de Waterstroom. We vervolgen deze avond de Bijbelstudie uit Zacharia. De uitleg door dominee Lammers is te vinden in het eerste nummer van de Hervormde vaan van 2023. Omdat deze uitgave nog niet is bezorgd ten tijde van dit schrijven is het niet mogelijk om aan te geven om welke Bijbelverzen het gaat.  We hopen niettemin op een goede en gezegende vergadering.

Bijbelgesprekskring (Donderdag)
feb 2 @ 20:00

Zowel bij de Toerustingskring als bij de Bijbelgesprekskring wordt elk seizoen een nieuw Bijbelboek behandeld.
Voor het bespreken van het Bijbelboek gebruiken we een boekje als hulpmiddel.
In dat boekje staan uitleg en gespreksvragen.
We proberen met elkaar diepgang te vinden, maar we willen tijdens de avonden de praktijk niet uit het oog verliezen.
We hopen concrete lessen uit de Bijbel te halen, waardoor we groeien en wortelen in het geloof.

Wat is het verschil tussen de Toerustingskring en de Bijbelgesprekskring?
Het grote verschil zit hem daarin dat de Toerustingskring op woensdag is en de Bijbelgesprekskring op donderdag.
Kijkt u maar wat u het beste uitkomt.

Ook als u halverwege het seizoen mee wilt gaan doen, bent u van harte welkom!
De avonden beginnen om 20.00 uur. Rond 22.00 uur hopen we af te sluiten.

zo
Ds. A. Goedvree – Hoevelaken
feb 5 @ 09:30
Ds. M. Maas – Rijssen
feb 5 @ 18:30
di
Uitgifte collectebonnen
feb 7 @ 18:45 – 19:45

De collectebonnen worden uitgegeven in zaal 1 van “Kerkheem” van 18.45 uur tot 19.45 uur.

Daarnaast zijn collectebonnen te bestellen via deze link.

Dameskrans
feb 7 @ 19:30 – 22:00

Onze krans komt één keer per twee weken bijeen op dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur in Kerkheem zaal 1. Er wordt gebreid, genaaid, geborduurd, enz.; allemaal voor de kerk. Vele kleintjes maken één grote. Voor meer informatie kunt u bellen naar: Mw. H. Veldhuizen – Hendriksen (tel. 572758).

wo
Huwelijkscursus
feb 8 @ 19:30 – 21:00
do
Bijbelstudiekring voor vrouwen (De Kandelaar)
feb 9 @ 19:45 – 21:30

Donderdagavond 26 januari komt Heleen Quist uit Ridderkerk spreken over het onderwerp: Bitter of beter?

Kinderen kunnen hun ouders diep kwetsen, maar ouders kunnen ook diepe wonden slaan in het leven van hun kinderen. En wat te denken van de pijn die medegelovigen je aandoen als ze je kwetsen, belasteren of buiten spel zetten… deze avond gaat het om de vraag: Word je van dat wat je hebt meegemaakt BITTER… of BETER?

We nodigen hierbij alle dames (jong of oud) uit om deze leerzame avond bij te wonen. Inloop vanaf 19.30-19.45 en om 21.30 uur willen we afsluiten. Van harte welkom!

Voor meer info: Evelien Zwijnenburg 06-55883092 of Marlies van Beek 06- 17746227

za
Kerkdiner (GEANNULEERD)
feb 11 @ 18:45 – 21:00

Alvast een herinnering: 11 februari willen we weer een kerkdiner organiseren

Zodat u deze datum vast kunt noteren.

Hiervoor graag reserveren bij Joke tel. 0623023308.

zo
Ds. L. Plug – Barneveld | Bediening Heilige Doop