4.3c Aangepaste diensten

Twee keer per jaar wordt er een aangepaste dienst voor Anders Begaafden gehouden. Hiervoor worden ze uitgenodigd uit onze eigen gemeente en de omliggende gemeenten. Het is regel dat deze dienst altijd op de eerste zondag in maart en oktober wordt gehouden tijdens de avonddienst. De data voor de aangepaste diensten zijn: 7 oktober 2018, 3 maart 2019.

We vinden het fijn als we bij elkaar zitten tijdens de dienst. Hiervoor worden vanaf nu twee rijen stoelen gereserveerd. We stellen het op prijs als u hier gehoor aan wilt geven. Na de dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken. U bent welkom! We kijken uit naar u!

di
Censura Morum
jun 18 @ 19:30 – 20:00

In verband met de viering van het Heilig Avondmaal op 23 juni zal er D.V. dinsdag 18 juni censura morum gehouden worden. Dit zal plaatsvinden om 19.30 in de consistorie van de kerk.

vr
Kerkpleinmarkt
jun 21 @ 16:00 – 21:30

Dit jaar hebben we een verandering voor de Kerkpleinmarkt!
Een nieuwe datum en een nieuwe tijd…
Iedereen is van harte welkom op vrijdag 21 juni vanaf 16.00 uur op het kerkplein waar weer veel te beleven is. Om 17.00 uur gaan we gezamenlijk beginnen met de avond. Daarna kunt u op diverse plekken eten en drinken verkrijgen en zo gezellig samen de maaltijd nuttigen.
Op het plein staan weer verschillende kraampjes met spulletjes die verkocht worden ten behoeve van de kerk. Ook kunt u zich inschrijven voor diverse activiteiten die gemeenteleden aanbieden.
Veel ruimte voor leuke, gezellige en competitieve activiteiten dit jaar! Aan iedereen wordt gedacht; jong, jeugd, volwassenen en ouderen. We zijn druk bezig met de samenstelling van de activiteiten. Hou de website en kerkbode in de gaten.
Om 20.00 uur start de welbekende veiling!
We rekenen op uw komst en we maken er een gezellige avond van!

Heeft u een dienst voor de dienstenveiling? Neem dan contact op met Angelique Hardeman tel. 06-83080546 of koster@hervormdederveen.nl

za
Bezinningsavond Heilig Avondmaal
jun 22 @ 19:00

We herinneren elkaar aan het uur van bezinning op zaterdagavond, voorafgaand aan de avondmaalszondag, D.V. 9 maart. Het is fijn wanneer u of jij een lied, gedicht of iets anders hebt om op te geven of voor te dragen. Inbreng van de kant van de gemeente wordt zeer gewaardeerd. Van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, aanvang om 19.00 uur in de kerkzaal.
Willen we zegen ontvangen uit de tekenen van brood en wijn, dan is het toch wel belangrijk om ons extra te bezinnen op dat heerlijke wonder van Christus’ vernedering aan het kruis voor onze zonden.

Op zaterdagavond, voorafgaand aan de avondmaalszondag, zal er een moment van bezinning zijn op de viering van dit sacrament. Het is fijn wanneer u of jij een lied, gedicht of iets anders hebt om op te geven of voor te dragen. Inbreng van de kant van de gemeente wordt zeer gewaardeerd. Van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, aanvang om 19.00 uur in de kerkzaal.

Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Heilig Avondmaal
jun 23 @ 09:30
Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Nabetrachting Heilig Avondmaal
jun 23 @ 18:30
di
Dameskrans
jun 25 @ 20:00 – 22:00

Onze krans komt één keer per twee weken bijeen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Kerkheem zaal 1. Er wordt gebreid, genaaid, geborduurd, enz.; allemaal voor de kerk. Vele kleintjes maken één grote. Voor meer informatie kunt u bellen naar: Mw. E. van de Weerd -Lourens (tel. 572112) of Mw. H. Veldhuizen – Hendriksen (tel. 572758).

Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Bediening Heilige Doop
jun 30 @ 09:30
Ds. K.C. Kos – Lunteren
jun 30 @ 18:30
jul
ma
Bidden voor de jeugd
jul 1 @ 11:00 – 12:00

Elke eerste maandagmorgen van de maand komen we samen om te bidden voor de jeugd. Fijn en heel bemoedigend dat we steeds kinderen, jongeren en gezinnen mogen leggen in Gods handen. Hij wil immers dat we voor elkaar bidden, dat we zo om elkaar heen staan in tijden van vreugde en verdriet. Zo bidden we ook voor de scholen in ons dorp.
De volgende keren dat we samen willen komen is gepland op maandag 4 februari en 4 maart om 11.00 uur op de zolder van Kerkheem. U bent van harte welkom om met ons mee te bidden.
Elisabeth Gerritse en Ineke Bloemendal

jul