7.7 Ouderencontactmiddag

Voor de ouderen wordt er een achttal middagen georganiseerd. Deze zijn bedoeld voor onderling contact voor de senioren onder ons vanaf 55 jaar. Er is elke middag een meditatie vooraf, deze word afwisselend verzorgd door predikant, pastoraal werker of door de leiding van contactmiddag. Er word telkens iets anders georganiseerd, dat kan variëren van een spreker, een uitje of spel. Over vervoer naar Kerkheem hoeft niemand in te zitten. Daarvoor kunt u terecht bij Joke Nab (tel. 06-23023308). Zij zal zorgen voor vervoer. De middagen beginnen om 14:30. Alle senioren zijn van harte welkom. In mei gaan we dagje uit. Dan maken we een gezellige dagtocht met de bus.

We hopen elkaar te ontmoeten tijdens winterseizoen op elke laatste woensdag van de maand en in december is dat laatste woensdag voor kerst.

za
Gebedskring
feb 24 @ 09:00 – 10:00

Zaterdagochtenden, 9.00u-10.00u elke zaterdag in de kerkzaal

zo
Ds. H. Russcher – Veenendaal
feb 25 @ 09:30
Ds. Joz. De Koeijer – Ermelo
feb 25 @ 18:30
di
Bijbelgesprekskring én Toerustingskring
feb 27 @ 20:00

Bij deze bent u en jij hartelijk uitgenodigd voor de toerustingskring/Bijbelkring. Op dinsdag 30 januari hopen we de zevende avond te hebben, om 20.00 uur in het Kerkheem. We behandelen dan hoofdstuk 7 uit het boekje van Ds. H.I. Methorst ‘Het oog gericht op Jezus’. Het gaat in dit hoofdstuk over Hebreeën 12. Als u of jij nog niet eerder bent geweest, kom ook dan gerust als nog. We zien er naar uit om u/jou te ontmoeten.

Kerkelijk werker Chris van Sligtenhorst

wo
Seniorencontact
feb 28 @ 14:00 – 16:00

20 december hebben we samen het kerstfeest gevierd. Na eerst naar het kinderkoor geluisterd te hebben, wat erg mooi was en ze het erg goed deden, hebben we  een kerstviering in de kerk gehad. Samen  met de pastoraalmedewerkers, Maurits Bos, Chris van Sligtenhorst en Ds. G. Wassinkmaat.

Daarna in Kerkheem gegeten en wel tot ieders verrassing gingen we pizza bakken, erg gezellig. Het was een fijne middag om met dankbaarheid op terug te kijken.

Op 31 januari staat de eerste contactmiddag van 2024 weer op de agenda. U bent vanaf 14.00 uur welkom.

Wilt u iemand meenemen om met onze middagen bekend te maken, dat mag.

Ook als u nog nooit geweest bent, KOM!

Voor ophalen en of thuisbrengen, bel Joke, tel. 0623023308.

do
Huisbijbelkring (donderdag)
feb 29 @ 20:00

Voor de donderdag kring is de volgende avond op 25 januari bij Teun van Zee, Pollux 321 in Veenendaal.
Deze avond staat centraal Hoofdstuk 15, ‘Op zoek naar de ware’ n.a.v. Genesis 24. Abraham geeft zijn oudste dienaar de opdracht om een vrouw voor Izak te zoeken in zijn vaderland.

U/jij bent ook van harte welkom om bij 1 van deze groepen aan te sluiten om verdieping te zoeken uit Gods Woord.

za
Gebedskring
mrt 2 @ 09:00 – 10:00

Zaterdagochtenden, 9.00u-10.00u elke zaterdag in de kerkzaal

zo
Ds. J.M. Molenaar – Zoetermeer
mrt 3 @ 09:30
Prop. N.C. v.d. Voet – Veenendaal | Anders begaafden dienst
mrt 3 @ 18:30
ma
Huisbijbelkring (maandag)
mrt 4 @ 20:00

Maandag 5 februari is er weer kring, deze keer bij Jan en Frieda van Brummelen, Renswoudseweg 13.

Nehemia 2, vertrouwen op God zal het onderwerp zijn, hoofdstuk 8 uit het boekje Ezra en Nehemia, lessen voor het leven.

Om 20.15 uur staat de koffie/thee klaar, u/ jij bent ook welkom!