7.7 Ouderencontactmiddag

Voor de ouderen wordt een achttal middagen georganiseerd. Deze zijn bedoeld voor onderling contact en voor het samen luisteren naar Gods Woord, dat nooit oud wordt. Afwisselend houdt de predikant of de pastoraal werker een meditatie en heeft ook de leiding. Doorgaans is er tevens een gast aanwezig, die een boeiend onderwerp verzorgt met behulp van een PowerPoint presentatie of iets dergelijks. Over vervoer naar Kerkheem hoeft niemand in te zitten. Daarvoor kunt u terecht bij Ans Nijburg 0318-573411 of 0645716582. Zij zal zorgen voor vervoer. De middagen beginnen om half 3. Alle ouderen zijn van harte welkom.

In mei gaan we een dagje uit. Dan maken we een gezellige (bus)tocht langs bezienswaardigheden in ons land.

We hopen elkaar te ontmoeten op:

dec 18 @ 14:30

Woensdagmiddag 27 november is er weer ouderenmiddag.

Na de pauze hebben we dhr. B. de Ronde uit Woudenberg bereid gevonden om bij ons te komen. Dhr. De Ronde is in veel landen geweest als reisleider, vooral in Israël. Hij heeft ons vast veel te vertellen en ook laat hij zien van zijn reizen. Zoals altijd beginnen we om half drie.

Woensdag 18 december hopen we met elkaar stil te staan bij het wonder van de komst van onze Heere Jezus. We doen dit aan de hand van het kerstdeclamatorium “…verheerlijkende en prijzende God”.

Ds Bloemendal verzorgt een meditatie en ons ouderenkoor verleent weer medewerking bij de zang. Kinderen van de Julianaschool komen ons vooraf verrassen met een bezoekje en we sluiten af met de traditionele maaltijd.

jan 29 @ 14:30

feb