FORGOT YOUR DETAILS?

7.3 Huisbijbelkring

Naast de toerusting- en Bijbelgesprekskring, bestaan er nog twee kringen bij onze gemeenteleden thuis. Het spreekt vanzelf dat deze kringen een meer huiselijke sfeer hebben. Tijdens deze huisbijbelkringen wordt er ook in overleg met elkaar een bijbelstudieboekje behandelt, waardoor de avonden structuur krijgen. Tegelijkertijd is er alle ruimte voor persoonlijk contact en vragen. Tot opbouw van het persoonlijk geloof, maar ook tot opbouw van de gemeente.  Deze kringen komen bijeen op de maandag- en donderdagavond. Data, tijden en plaatsen van samenkomst worden in de kerkbode vermeld. Nieuwe leden zijn hartelijk welkom om vrijblijvend een aantal keren mee te draaien, om te zien of dit iets voor je is. Laat het even weten, dan kunnen we je een kopie geven van het te behandelen gedeelte zodat je dit van tevoren kunt doorlezen.

Huisbijbelkring (ma) komt 1x per 2 weken bij elkaar en we gebruiken hierbij het boekje uit de serie Lessen voor het leven, van Max Lucado: Ezra en Nehemia

Voor verdere informatie of aanmelding: tel 573992

Huisbijbelkring (do) komt 1x per 3 weken bij elkaar en gebruiken hierbij het boekje van Henk Binnendijk: de God van Abraham, Isaak en Jakob.

Voor verdere informatie of aanmelding: tel. 574770

TOP