FORGOT YOUR DETAILS?

7.3 Huisbijbelkring

Naast de toerusting- en Bijbelgesprekskring, bestaan er nog twee kringen bij onze gemeenteleden thuis. Het spreekt vanzelf dat deze kringen een meer huiselijke sfeer hebben. Tijdens deze huisbijbelkringen wordt er ook in overleg met elkaar een bijbelstudieboekje behandelt, waardoor de avonden structuur krijgen. Tegelijkertijd is er alle ruimte voor persoonlijk contact en vragen. Tot opbouw van het persoonlijk geloof, maar ook tot opbouw van de gemeente.  Deze kringen komen bijeen op de maandag- en donderdagavond. Data, tijden en plaatsen van samenkomst worden in de kerkbode vermeld. Nieuwe leden zijn hartelijk welkom om vrijblijvend een aantal keren mee te draaien, om te zien of dit iets voor je is. Laat het even weten, dan kunnen we je een kopie geven van het te behandelen gedeelte zodat je dit van tevoren kunt doorlezen.

Huisbijbelkring (ma) komt 1x per 2 weken bij elkaar. En nemen met elkaar het boek Basislessen Geestelijke groei door van Arjan Baan.

Voor verdere informatie of aanmelding: tel 573992

Huisbijbelkring (do) komt 1x per 3 weken bij elkaar. En nemen met elkaar het boekje over de psalmen door van ds. Henk Poot.

Voor verdere informatie of aanmelding: tel. 574770

 

TOP