8.3 Vrouwenontmoetingsochtend

Algemene informatie
Op de vrouwenontmoetingsochtend zijn we met Gods woord bezig op een open en vertrouwelijke manier. We praten aan de hand van een bijbelstudie door over wat het onderwerp voor ons betekent in ons dagelijks leven. Het materiaal wat we gebruiken wordt met zorg uitgezocht. De ochtend is een open ochtend. U bent vrij om te komen, er zit geen verplichtend karakter aan vast. 1x per seizoen proberen we een spreker te regelen.

Voor vrouwen, jong en oud. Neem gerust een buurvrouw, vriendin, zus, etc mee

Wanneer
De ochtend begint met een koffie-inloop van 9.30u tot 9.45u. We ronden meestal rond 11.45u af. Er is oppas voor kinderen tot 4 jaar. Dit seizoen zijn de data: 30 september, 28 oktober, 25 november, 20 januari, 17 februari, 17 maart en 14 april.

Kerkheem

Contributie
Wij vragen geen contributie. Wel staan er potjes op tafel voor een vrijwillige bijdrage. Dit wordt gebruikt voor de onkosten. De onkosten bestaan uit het algemeen uit de aanschaf van kaarten die we versturen, de vergoeding voor een spreker en eventuele extraatjes

Door wie
Annet Dijkstra, Ellen de Lange, Gerlinde Tollenaar, Evelien de Koning , Heidi van Brummelen, Willeke van Dijk en Rika van Maanen

wo
Vrouwenontmoetingsochtend
okt 27 @ 09:30

D.v. 27 oktober hoopt Marieke den Butter bij ons te komen spreken. Zij zal ons aan de hand van het thema “Vrouw Vandaag” meenemen in de vraag hoe wij als vrouwen midden in deze wereld de paden van de Bijbel kunnen bewandelen. Onderwerpen als identiteit, huwelijk, kinderen en gastvrijheid zullen aan bod komen. Een actueel thema dus!
Zij zal hierover spreken aan de hand van het boek “Vrouw vandaag” dat zij samen met Wilma Samyn geschreven heeft.
We hopen jullie allen weer te ontmoeten, deze keer in de kerkzaal. Ook als je nog nooit geweest bent, ben je van harte uitgenodigd. Neem gerust je vriendin, zus of buurvrouw mee.
Graag je eigen Bijbel en een pen meenemen.
Oppas voor de kleine kinderen is aanwezig.
Er is deze ochtend ook de mogelijkheid om boeken van Marieke te kopen aan de boekentafel.
De inloop is vanaf 9.30 uur, waarna de ochtend om 9.45 uur zal starten.
We kijken uit naar een gezegende ochtend.