8.3 Vrouwenontmoetingsochtend

Algemene informatie
Op de vrouwenontmoetingsochtend zijn we met Gods woord bezig op een open en vertrouwelijke manier. We praten aan de hand van een bijbelstudie door over wat het onderwerp voor ons betekent in ons dagelijks leven. Het materiaal wat we gebruiken wordt met zorg uitgezocht. De ochtend is een open ochtend. U bent vrij om te komen, er zit geen verplichtend karakter aan vast. 1x per seizoen proberen we een spreker te regelen.

Voor vrouwen, jong en oud. Neem gerust een buurvrouw, vriendin, zus, etc mee

Wanneer
De ochtend begint met een koffie-inloop van 9.30u tot 9.45u. We ronden meestal rond 11.45u af. Er is oppas voor kinderen tot 4 jaar. Dit seizoen zijn de data: 30 september, 28 oktober, 25 november, 20 januari, 17 februari, 17 maart en 14 april.

Kerkheem

Contributie
Wij vragen geen contributie. Wel staan er potjes op tafel voor een vrijwillige bijdrage. Dit wordt gebruikt voor de onkosten. De onkosten bestaan uit het algemeen uit de aanschaf van kaarten die we versturen, de vergoeding voor een spreker en eventuele extraatjes

Door wie
Annet Dijkstra, Ellen de Lange, Gerlinde Tollenaar, Evelien de Koning , Heidi van Brummelen, Willeke van Dijk en Rika van Maanen

jan 20 @ 09:45

En wij hebben niet ontvangen de geest van de wereld, maar de Geest Die uit God is, opdat wij zouden weten de dingen die ons door God genadig geschonken zijn.

We willen samen Bijbelstudie doen over vervulling door de Heilige Geest. Hoe kunnen we de stem van de Heilige Geest verstaan? Is het ons verlangen om vol van de Heilige Geest te zijn?

• Er is oppas voor kinderen tot 4 jaar.

PS  Op dit moment zijn alle volwassen samenkomsten buiten de normale kerkdiensten afgelast. We hopen dat de 25ste wel door kan gaan omdat we de afgelopen ochtenden hebben gemerkt hoe goed en het is om elkaar weer te zien. We communiceren dit de dag tevoren per mail.

feb
feb 17 @ 09:45