8.3 Vrouwenontmoetingsochtend

Algemene informatie
Op de vrouwenontmoetingsochtend zijn we met Gods woord bezig op een open en vertrouwelijke manier. We praten aan de hand van een bijbelstudie door over wat het onderwerp voor ons betekent in ons dagelijks leven. Het materiaal wat we gebruiken wordt met zorg uitgezocht. De ochtend is een open ochtend. U bent vrij om te komen, er zit geen verplichtend karakter aan vast. 1x per seizoen proberen we een spreker te regelen.

Voor vrouwen, jong en oud. Neem gerust een buurvrouw, vriendin, zus, etc mee

Wanneer
De ochtend begint met een koffie-inloop van 9.30u tot 9.45u. We ronden meestal rond 11.45u af. Er is oppas voor kinderen tot 4 jaar. Dit seizoen zijn de data: 30 september, 28 oktober, 25 november, 20 januari, 17 februari, 17 maart en 14 april.

Kerkheem

Contributie
Wij vragen geen contributie. Wel staan er potjes op tafel voor een vrijwillige bijdrage. Dit wordt gebruikt voor de onkosten. De onkosten bestaan uit het algemeen uit de aanschaf van kaarten die we versturen, de vergoeding voor een spreker en eventuele extraatjes

Door wie
Annet Dijkstra, Ellen de Lange, Gerlinde Tollenaar, Evelien de Koning , Heidi van Brummelen, Willeke van Dijk en Rika van Maanen

mrt
wo
Vrouwenontmoetingsochtend
mrt 17 @ 09:45

Helaas moeten we weer een ochtend afzeggen. Ook zijn de regels, i.v.m. Corona, nu zo dat we nog niet kunnen bedenken wanneer er weer wél een ochtend kan plaatsvinden. We laten via de Kerkbode de eerstvolgende datum weten. Tot die tijd willen we jullie via mail met enige regelmaat iets toesturen ter overdenking/bemoediging. Van veel vrouwen hebben we inmiddels het mailadres. Sta je er nog niet bij en wil je e.e.a. wel graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar: vrouwenontmoetingsochtend@hotmail.com.
We hopen en bidden dat we elkaar binnenkort weer kunnen ontmoeten.
Hartelijke groet,
Evelien, Heidie, Ellen, Annet, Willeke, Gerlinde en Rika

wo
Vrouwenontmoetingsochtend
apr 14 @ 09:45

We hopen en bidden dat we elkaar binnenkort weer kunnen ontmoeten.
Hartelijke groet,
Evelien, Heidie, Ellen, Annet, Willeke, Gerlinde en Rika