7.2 Bijbelgesprekskring

Wat is het goed om ook in de week als gemeenteleden samen te komen om de Bijbel te openen en daardoor verrijkt te worden.  Daarom hebben wij de zogenaamde Bijbelgesprekskring waarvoor alle gemeenteleden boven de 40 jaar uitgenodigd worden. We komen bij elkaar in Kerkheem en beginnen om 20.00 uur.

Op deze avonden zullen wij samen een Bijbelgedeelte behandelen, wat we in overleg doen. Na schriftlezing, zingen en gebed wordt er een (korte) inleiding gehouden, waarna we aan de hand van vragen in gesprek gaan met elkaar. Daarbij is het juist de bedoeling dat we elkaar “geestelijk” leren kennen en mogen ervaren dat de Heilige Geest ons (voor het eerst, of opnieuw) vernieuwt en gebouwd mogen worden in het geloof! Daarom wordt iedereen boven de 40 verwacht, want zonder dat levende Woord van God kunnen we niet en daarbij hebben wij elkaar nodig. Br. Budding hoopt dit seizoen de Bijbelgesprekskring te leiden. Allemaal uitgenodigd!

De kringavonden zijn D.V. in dit seizoen op:

aug
Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Bediening Heilige Doop
aug 25 @ 09:30
Ds. H. Russcher – Veenendaal
aug 25 @ 18:30
Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Afsluiting VBW
sep 1 @ 09:30
Koffiedrinken na de dienst
sep 1 @ 11:00

Na de morgendienst weer gelegenheid om met elkaar koffie te drinken in kerkheem. Een mooie gelegenheid om met elkaar bij te praten of nader kennis te maken. Allen van harte welkom en in het bijzonder de recent ingekomen gemeenteleden.

Ds. A. Bloemendal – Ederveen
sep 1 @ 18:30
Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Voorbereiding Heilig Avondmaal
sep 8 @ 09:30
Ds. P.D. Teeuw – Moordrecht
sep 8 @ 18:30
di
Uitgifte collectebonnen
sep 10 @ 18:45 – 19:45

De collectebonnen worden uitgegeven in zaal 1 van “Kerkheem” van 18.45 uur tot 19.45 uur.
De eerstvolgende uitgiftedatum is 14 mei 2019. Daarnaast zijn collectebonnen te bestellen via de website: www.hervormdederveen.nl.

za
Bezinningsavond Heilig Avondmaal
sep 14 @ 19:00

We herinneren elkaar aan het uur van bezinning op zaterdagavond, voorafgaand aan de avondmaalszondag, D.V. 9 maart. Het is fijn wanneer u of jij een lied, gedicht of iets anders hebt om op te geven of voor te dragen. Inbreng van de kant van de gemeente wordt zeer gewaardeerd. Van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, aanvang om 19.00 uur in de kerkzaal.
Willen we zegen ontvangen uit de tekenen van brood en wijn, dan is het toch wel belangrijk om ons extra te bezinnen op dat heerlijke wonder van Christus’ vernedering aan het kruis voor onze zonden.

Op zaterdagavond, voorafgaand aan de avondmaalszondag, zal er een moment van bezinning zijn op de viering van dit sacrament. Het is fijn wanneer u of jij een lied, gedicht of iets anders hebt om op te geven of voor te dragen. Inbreng van de kant van de gemeente wordt zeer gewaardeerd. Van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, aanvang om 19.00 uur in de kerkzaal.

Ds. A. Bloemendal – Ederveen | Heilig Avondmaal
sep 15 @ 09:30