Bijbelgesprekskring

Wat is het goed om ook in de week als gemeenteleden samen te komen om de Bijbel te openen en daardoor verrijkt te worden.  Daarom hebben wij de zogenaamde Bijbelgesprekskring waarvoor alle gemeenteleden boven de 40 jaar uitgenodigd worden. We komen bij elkaar in Kerkheem en beginnen om 20.00 uur.

Op deze avonden zullen wij samen een Bijbelgedeelte behandelen, wat we in overleg doen. Na schriftlezing, zingen en gebed wordt er een (korte) inleiding gehouden, waarna we aan de hand van vragen in gesprek gaan met elkaar. Daarbij is het juist de bedoeling dat we elkaar “geestelijk” leren kennen en mogen ervaren dat de Heilige Geest ons (voor het eerst, of opnieuw) vernieuwt en gebouwd mogen worden in het geloof! Daarom wordt iedereen boven de 40 verwacht, want zonder dat levende Woord van God kunnen we niet en daarbij hebben wij elkaar nodig. Br. Budding hoopt dit seizoen de Bijbelgesprekskring te leiden. Allemaal uitgenodigd!

De kringavonden zijn D.V. in dit seizoen op:

jan 31 @ 20:00

D.V. donderdag 22 november hopen we onze vierde Bijbelgesprekskring te houden. We behandelen dan hoofdstuk 2 van het boekje “Uw dienaar luistert” en gaan nadenken over het Bijbelgedeelte: 1 Samuel 2: 11-26: “Opgroeien in Silo”. Dit is thuis alvast te bestuderen! Iedereen weer van harte welkom om 20.00 uur in Kerkheem. Ik zie weer uit naar een goed en gezegend samenzijn!

feb
feb 14 @ 20:00