7.2 Bijbelgesprekskring

Wat is het goed om ook in de week als gemeenteleden samen te komen om de Bijbel te openen en daardoor verrijkt te worden.  Daarom hebben wij de zogenaamde Bijbelgesprekskring waarvoor alle gemeenteleden boven de 40 jaar uitgenodigd worden. We komen bij elkaar in Kerkheem en beginnen om 20.00 uur.

Op deze avonden zullen wij samen een Bijbelgedeelte behandelen, wat we in overleg doen. Na schriftlezing, zingen en gebed wordt er een (korte) inleiding gehouden, waarna we aan de hand van vragen in gesprek gaan met elkaar. Daarbij is het juist de bedoeling dat we elkaar “geestelijk” leren kennen en mogen ervaren dat de Heilige Geest ons (voor het eerst, of opnieuw) vernieuwt en gebouwd mogen worden in het geloof! Daarom wordt iedereen boven de 40 verwacht, want zonder dat levende Woord van God kunnen we niet en daarbij hebben wij elkaar nodig. Br. Budding hoopt dit seizoen de Bijbelgesprekskring te leiden. Allemaal uitgenodigd!

De kringavonden zijn D.V. in dit seizoen op:

jul
Ds. A. Bloemendal – Ederveen
jul 19 @ 09:30
Ds. Joz. A. de Koeijer – Ermelo
jul 19 @ 18:30
Sing-out
jul 19 @ 20:00

Zondagavond 19 juli organiseren we na de avonddienst, omstreeks 20.00 uur,  een Sing Out op het plein achter de kerk. Onder begeleiding van enkele muzikanten en zangers willen we spontaan mooie liederen tot Gods eer zingen. Liedboeken worden uitgereikt, heb je er één neem hem dan mee!

We willen dit coronaproef doen met voldoende afstand tot elkaar. Ben je niet fit of verkouden of behoor je echt tot de risicogroepen laat dan (helaas) verstek gaan.

Het kan zijn dat ontwikkelingen in de komende periode nog veranderingen kunnen aanbrengen in hetgeen we nu voor ogen hebben, daarom willen we via de site en de kerk-app in de week voorafgaand aan de Sing Out verdere informatie verstrekken.

jul
Prop. E. Meijer – Ermelo