FORGOT YOUR DETAILS?

6.9 Vakantie Bijbel week

Iedere zomer wordt in de laatste week van de zomervakantie van de basisschool de Vakantie Bijbel Week (VBW) georganiseerd. Elk jaar werken we met een nieuw thema, waarop ook de Bijbelverhalen en de verwerkingen aansluiten. Verder wordt er gezongen, leren we uit de Bijbel en mogen we samen stil staan bij verschillende dagthema’s.

Bij de jongere kinderen (groep 1/5 van de basisschool) wordt er ook geknutseld, spelletjes gespeeld en nog vele anderen leuke activiteiten georganiseerd. Maar ook voor de oudere jeugd (vanaf groep 5) worden elk jaar leuke activiteiten georganiseerd, van creatief tot sportief!

De VBW is voor alle kinderen/jongeren van Ederveen en omstreken. Vanwege de verbouwing rondom de kerk en school is de Vakantie Bijbel Week dit jaar eenmalige op een andere locatie. Namelijk aan de Nieuweweg 58 bij de familie Dijkstra. De dagen beginnen om 9:30 en we sluiten om 11:45 de dag af. Uitzondering hierop is de donderdag. Dan sluiten we de week af met patat en eindigt de dag om 13:00.

Vanwege de coronamaatregelen en -situatie zal er dit jaar geen Beachvolleybal en afsluitavond zijn. Wel zijn er op maandag- en dinsdagavond vanaf 19:00 Tieneravonden voor tieners vanaf 12 jaar. Uitnodigingen met locatie en thema volgen nog.

Wij als leiding kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!

TOP