FORGOT YOUR DETAILS?

6.9 Vakantie Bijbel week

Vakantie Bijbel Week Ederveen 2022 

Dankbaar en blij zijn we als leiding dat er dit jaar weer gewoon een Vakantie Bijbel Week is. En dit jaar zelfs weer op de vertrouwde locatie achter de kerk aan de Schoolstraat.  

De VBW wordt dit jaar gehouden van 15 t/m 18 augustus. Het thema van de VBW is: Alles Andersom. 

Ochtendprogramma
Net als in de andere jaren is er op maandag- tot en met donderdagochtend een programma voor de kinderen. Alle kinderen zullen de ochtend gezamenlijk in de tent op de parkeerplaats achter de kerk beginnen. Na de dagopening is er een apart programma voor VBW Jong (groep 1 t/m 4) en VBW Oud (vanaf groep 5). De dagen beginnen om 09:30 uur en we sluiten om 11:45 uur af. Uitzondering hierop is de donderdag. Dan sluiten we de week af met patat en stoppen we om 13:00 uur.  

Avondprogramma
Naast het ochtendprogramma is er ook een avondprogramma voor de rest van de gemeente. Op maandag- en dinsdagavond vanaf 19:00 uur zijn er de Tieneravonden. De maandagavond is bedoeld voor de jongeren in de leeftijd van 16+ en de dinsdagavond is voor de 12 tot en met 15 jarigen. Er worden nog speciale uitnodigingen de deur uit gedaan, met daarop locatie en thema van de avonden. 

Traditiegetrouw zal er op de woensdagavond weer gevolleybald worden door jong en oud. Dit jaar zal dat niet op het zand zijn, maar wordt er gespeeld op gras bij de familie Dijkstra (Nieuweweg 58, Ederveen). Het toernooi begint om 18:45 uur. Verderop in de kerkbode kun je lezen hoe je een team kunt opgeven voor het grasvolleybaltoernooi. Graag dan waar mogelijk op de fiets komen. 

Daarnaast is er op donderdagavond weer de Afsluitingsavond in de tent. Tijdens deze afsluiting kijken we terug op de week en willen we ook met de ouders delen hoe de afgelopen vier dagen waren. De Afsluitavond begin om 19:00 uur.  

Afsluitingsdienst
Op zondagochtend 21 augustus is er in de kerk een speciale dienst om de VBW week af te sluiten. In de dienst zal er speciale aandacht zijn voor het thema van de Vakantie Bijbel Week en wordt ook het themalied gezongen. 

Goede doel
Tijdens de VBW doen zowel de leiding als de kinderen hun best zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel de stichting Victory4All. Deze stichting heeft verschillende projecten om kinderen in Zuid-Afrika goed onderwijs en begeleiding te bieden. Dit geeft hen hoop op een toekomst zonder armoede en ellende. De Bijbel, Gods woord is onze leidraad. Meer informatie vinden jullie op de website van de organisatie: www.victory4all.nl.  

TOP