FORGOT YOUR DETAILS?

6.9 Vakantie Bijbel week

Iedere zomer wordt in Ederveen een Vakantie Bijbel Week (VBW) georganiseerd. Deze Bijbelweek valt altijd in de laatste week van de zomervakantie van de basisschool. Wij werken ieder jaar met een aansprekend thema. Daaromheen cirkelen ook de Bijbelse vertellingen en de verwerkingen. Verder wordt er veel gezongen, leren we een Bijbeltekst of psalm en bidden we samen. Zo mogen we het Evangelie van Gods liefde voor zondaren doorgeven aan de kinderen; aan hen die er thuis van horen, maar juist ook aan hen die er niet bij worden groot gebracht.

Bij de jongere kinderen (groep 1 t/m 5 van de basisschool) wordt er ook geknutseld, is er een leuke spelochtend en natuurlijk de verrassingsstoel. Bij de oudere jeugd (vanaf groep 6) zijn er, naast de Bijbelvertelling of -studie, creatieve bezigheden en leuke activiteiten, bijv. een vossenjacht of survival.

Voor wie is de VBW en waar gebeurt het allemaal?
De VBW is voor alle kinderen/jongeren van Ederveen en omstreken. De jongere groep wordt verwacht in De Brug, de oudere groep in de grote tent op het plein van de Julianaschool. ’s Avonds zijn er ook leuke (gezins) activiteiten, waaronder eetcafé en de terugkijkavond. Wij hopen veel kinderen te verwelkomen! Namens alle medewerk(st)ers van de VBW, Ouderen groep: Annet Dijkstra (tel. 302692)

TOP