7.1 Toerustingskring

Zowel bij de Toerustingskring als bij de Bijbelgesprekskring wordt elk seizoen een nieuw Bijbelboek behandeld.
Voor het bespreken van het Bijbelboek gebruiken we een boekje als hulpmiddel.
In dat boekje staan uitleg en gespreksvragen.
We proberen met elkaar diepgang te vinden, maar we willen tijdens de avonden de praktijk niet uit het oog verliezen.
We hopen concrete lessen uit de Bijbel te halen, waardoor we groeien en wortelen in het geloof.

Ook als u halverwege het seizoen mee wilt gaan doen, bent u van harte welkom!
De avonden beginnen om 20.00 uur op dinsdag. Rond 22.00 uur hopen we af te sluiten.

feb
feb 27 @ 20:00

Bij deze bent u en jij hartelijk uitgenodigd voor de toerustingskring/Bijbelkring. Op dinsdag 30 januari hopen we de zevende avond te hebben, om 20.00 uur in het Kerkheem. We behandelen dan hoofdstuk 7 uit het boekje van Ds. H.I. Methorst ‘Het oog gericht op Jezus’. Het gaat in dit hoofdstuk over Hebreeën 12. Als u of jij nog niet eerder bent geweest, kom ook dan gerust als nog. We zien er naar uit om u/jou te ontmoeten.

mrt
mrt 12 @ 20:00